Join Us

Het Join Us programma richt zich op het samenbrengen en sociaal versterken van jongeren tussen 12 en 25 jaar. Tijdens de bijeenkomsten ontmoet je andere jongeren en zijn er ervaren begeleiders aanwezig die helpen met het maken en behouden van nieuwe vrienden! Join us is er voor iedereen die zich (soms) alleen voelt en daar verandering in wil brengen. Tijdens de avonden werken we ook aan challenges, die kunnen variëren van ‘voor een groep spreken’ tot ‘ik heb meer vertrouwen in mezelf’ of ‘ik geef complimenten’. 

Samen

Samen met andere jongeren bedenk en organiseer je allerlei activiteiten. De groep bepaalt dus zelf hoe de avond eruit ziet. Daarbij leer je hoe je iets kunt organiseren. Denk aan een avondje gamen, spelletjes doen, gourmetten, een filmpje kijken, voetballen, bowlen en nog veel meer toffe dingen! Tijdens de avonden zijn er begeleiders aanwezig die je helpen sociaal sterker te worden! Natuurlijk is het de eerste keer spannend om naar Join Us te komen. Dat vindt iedereen! Maar eenmaal bij Join Us zul je merken dat de sfeer heel gezellig is. Dat je welkom bent en jezelf mag zijn. Join Us is ook actief in veel andere gemeentes.

Op 20 mei 2022 zijn we gestart met de 18-25 jaar groep bij Pand 11 in Rijssen. Elke twee weken is er op vrijdagavond een bijeenkomst met deze Join Us groep. Voor Join Us moet je je aanmelden, dat kan via deze site (dan krijg je ook informatie over de speciale Join Us app, waarin jij onder andere je challenges bij houdt).
Na je aanmelding zullen Jarissa, Nadieh of Iris je uitnodigen voor een kennismaking bij Pand 11. Dan kan jij de locatie zien, kunnen we elkaar beter leren kennen en kunnen we je wat meer over die challenges vertellen. Vervolgens mag je een proefavond mee draaien, etc. 

Meer weten?

Kijk op www.join-us.nu: hier vind je meer informatie en veel ervaringsverhalen van jongeren. Of neem contact op met Iris, gewoon via Whatsapp.

Ben je in de leeftijd van 12 tot 18 jaar en wil je graag ook deelnemen aan Join Us binnen onze gemeente? Dan kun je bij ViaVie Welzijn terecht! Zij zijn gestart op 9 juni 2022 en komen om de week donderdag samen van 19.00 tot 21.30 uur bij Jongerencentrum Hole-10, Tuinstraat 2 in Holten. Voor meer informatie én je aanmelden, klik je snel op deze link